El 20 de març Gosa Pensar i Manuel Forcano us apropem a la càbala jueva

gosapensarcartell-ManelForcanoEl proper 20 de Març, la Capella del Convent de Santa Clara de Castelló d’Empúries s’omplirà de gom a gom ja que s’hi celebrarà una conferència – col·loqui sobre la Càbala jueva dirigida per Manuel Forcano.

Manuel Forcano és poeta, traductor i doctor en filologia semítica per la Universitat de Barcelona. Ha cursat estudis d’hebraística a Israel i d’arabística a Síria i Egipte. Ha participat al projecte MANUMED de la Unió Europea (2000 – 2004) per a la catalogació de manuscrits àrabs i siríacs dels països de la riba sud de la Mediterrània amb missions actives a Alep (Síria).
manuel-forcano
L’Associació Gosa Pensar i Manuel Forcano tenen com a objectiu despertar interès sobre la càbala jueva i poder-ho apropar a tots els que tinguin la voluntat de saber-ne més. És per això que la ubicació de l’esdeveniment també és tan emblemàtica com la Capella del Convent de Santa Clara de Castelló d’Empúries.

Tothom qui ho desitgi podrà assistir-hi ja que és un esdeveniment gratuït que tindrà lloc el proper 20 de març a les 8 del vespre.

Per a més informació podeu consultar les xarxes socials de l’entitat (Facebook, Twitter) o bé a la pàgina web de l’entitat.

 Llegiu “La Contra” de la vanguardia on va sortir Manuel Forcano

Deixa un comentari

Obligatoriska fält är markerade med en * .


Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>