L’Evangeli de Marc. Un Crist i Fill de Déu, però… d’una altra manera!

Gosa Pensar té el goig de presentar-vos la nostra propera conferència d’aquest mes de gener, serà dijous 25 de gener a les 20.15 h als locals Parroquials Santa Maria dels Turers de Banyoles.

Cartell_MARC

Francesc Riera i Figueras, sj

pare-rieraNascut a Barcelona el juny de 1942.

Llicenciat en Filosofia i Lletres per la Universitat de Barcelona i en Teologia. Ordenat prevere el 1971.

Va exercir uns deu anys de professor d’història a la filial de l’Institut Ausiàs March d’Hostafrancs.
Durant 25 anys va ser el director del Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia.

Superior i director de la Cova de Sant Ignasi i del Centre Internacional d’espiritualitat, durant vuit anys.

Autor de cinc llibres sobre els evangelis de Mateu, Marc i Lluc ( traduïts al castellà), autor d’una monografia sobre els Exercicis a la Vida Ordinària. Ha escrit articles diversos.

Actualment és director d’Eides ( Escola Ignasiana d’Espiritualitat ) de Cristianisme i Justícia i membre actiu de l’equip d’espiritualitat de la Cova de Sant Ignasi de Manresa.

La conferència que farà el P. Francesc Riera tindrà com a referència el llibre que ha escrit sobre l’Evangeli de Marc, il·lustrem també el darrer quadern publicat

9788472636958 eict83-1

 

 

 

 

 

 

Presentarà l’acte la Dra. Dolors Vidal i Casellas

Dolors VidalDoctora en Història de l’Art interessada per la conceptualització i la gestió del turisme cultural. Dirigeix el Màster en Turisme Cultural de la Universitat de Girona. Fa docència al Grau en Turisme i al Màster en Turisme Cultural. Membre de la Càtedra d’Art i Cultura Contemporanis i del grup de Recerca en Teories de l’Art Contemporani, fa recerca en l’àmbit de la imatge turística, de la comunicació del turisme cultural, del patrimoni tangible i intangible. Dirigeix la Col·lecció d’Edicions Vitel·la, Turisme Cultural (Cultural Tourism). És membre i representant de l’estat espanyol a la Xarxa Unitwin (culture, tourisme et dévelopement) de la UNESCO.

Els comentaris estan tancats.