Sobre la conferència: Heretgies latents en el catolicisme actual

El passat dilluns 20 d’octubre va tenir lloc la presentació /ponència de la conferència : ‘Heretgies latents en el catolicisme actual’, que havia de fer José Ignacio González Faus, a l’Institut Ramon Muntaner de Figueres.

El conferenciant va haver de cancel·lar a última hora la xerrada per indisposició.

Gosa Pensar ! va decidir no cancel·lar l’acte, i fer la presentació del conferenciant, per part de la Dra. Dolors Vidal i Casellas, d’aquesta manera els nombrosos assistents van poder gaudir d’una exhaustiva introducció a la persona, obra i pensament del Pare González Faus.
heretgies1
La ponent va incloure explicacions i el relat de vivències personals lligades a fets referencials, com poden ser afirmacions, idees i línies d’ actuació del Pare González Faus que l’ havien fet reflexionar, atret o que l’havien interpel·lat.

Malgrat que algú pogués haver quedat decebut per no poder gaudir del Pare González Faus en persona, tots vam poder conèixer i aprofundir més, pel repàs exhaustiu de la seva biografia i de les línies directrius que la Dolors Vidal ens va explicar.
heretgies2

Així mateix, es van donar a conèixer les publicacions de Cristianisme i Justícia, que es van posar a l’ abast del públic i es va poder comprar el llibre ‘Herejías del Catolicismo’ sobre el qual es basava la conferència, per gentilesa de la llibreria Abacus de Figueres.

Volem anunciar que la conferència es farà el pròxim mes de gener quan l’agenda d’en José Ignacio González Faus ho permeti.

Els comentaris estan tancats.