Cuina amb ànima

Us volem anunciar la propera conferència: Cuina amb ànima, a càrrec de l’Anna Grau. Aquest esdeveniment tindrà lloc el dijous dia 14 de maig a les 8 del vespre a la Sala La Planeta de Girona.

Cartell_CUINA_AMB_ANIMA

annagrau1Anna Grau (Cuinanna, Cuina amb amor), cuinera especialitzada en cuina energètica, macrobiòtica i vegetariana; dietista en la línia ecològica i naturista. Imparteix tallers de cuina i xerrades, a diferents establiments; restaurants, particulars, herbolaris, escoles,.. per tal de fomentar una alimentació més equilibrada i natural.

Actualment treballa al restaurant L’Hortet de Barcelona, però té previst obrir un espai de cuina saludable a Sant Cugat, on oferirà menú diari, tallers i escola de cuina amb suport de consulta.

En un moment de la meva vida s’amplia la meva visió i començo a aprofundir la meva relació amb el menjar, qüestionant-me:

  • Els menús són equilibrats? i .. Estan ben combinats per a una bona absorció?
  • Hi ha aliments que costen més de digerir?
  • Quina importància té l’alimentació?
  • Només sensorial, m’agrada-no m’agrada? ..

Durant un període d’experimentació amb mi mateixa, vaig observar els canvis que realitzava el meu cos en retirar certs aliments i hàbits.
Llavors, vaig decidir estudiar dietètica en una línia ecològica i natural per comprendre més conceptes.

Cada dia segueixo aprenent sobre alimentació, benestar interior, hàbits, relacions i salut unificant a la persona en la seva globalitat.

Un cos sa és una bona llar per a l’ànima. Francis Bacon

plats

Els comentaris estan tancats.