Invitació a l’Escola Queer de Teologia núm 1

Gosa Pensar recomana la conferència – inauguració: Invitació a l’Escola Queer de Teologia núm. 1

The Queer Theological College (QTC)
Escola Queer de Teologia (EQT)
Escuela Queer de Teología (EQT)
Das Queere Theologische Kolleg (QTK)

Data: diumenge 4 de maig del 2014, 15:00h­23:00h
Lloc: Barcelona
LA BONNE­Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison/Escola de la Dona
c/ Sant Pere més Baix, 7 ­ 08003 Barcelona
www.labonne.org

34­932 684 218
(prop de Via Laietana / Metro L4 Urquinaona)

Localització (google maps):
https://plus.google.com/104577922403904703076/about?gl=es&hl=ca

Per a més informació: http://queer­theological­college.weebly.com

Possibilitats d’inscripció: hi haurà un formulari d’inscripció (Google Drive) a la pàgina web indicada. També es podrà accedir directament a l’inici de l’acte el mateix dia 4 de maig, sempre que hi hagi places.

https://docs.google.com/forms/d/17LDOyCpaKXCDdr5TIhnrv8tPsedpgmY6qxu_R

Participació: La jornada és oberta a tothom que sigui sensible i treballi contra qualsevol forma de violència epistèmica, ja sigui el sexisme, l’heterosexisme, el racisme, el fonamentalisme, el classisme, el nacionalisme extremista…

Traducció: La llengua de tot l’acte serà l’anglès, però s’oferirà traducció al català. Si cal traducció en castellà en algun cas, s’oferirà una solució individualitzada.

Aportacions: 6 Euros d’entrada. S’agrairan les donacions voluntàries de suport a l’acte i al llançament de l’Escola Queer de Teologia.

Motivació de la proposta:

La creació de l’Escola Queer de Teologia respon a la necessitat d’oferir estudis de teologies alternatives i que en moltes universitats no formen part dels currículums establerts. A més, en molts països europeus, especialment en els països de l’est d’Europa, les dones i altres persones són excloses i marginades intencionadament de l’educació teològica formal. Aquesta constatació va ser compartida en la trobada internacional de l’Assemblea general de l’Associació Europea de Dones per a la Recerca Teològica (ESWTR) que va tenir lloc a Dresde l’agost del 2013.

Per ara, la inauguració de l’Escola Queer de Teologia és una iniciativa privada que duen a terme les professores Prof.Dr.Ulrike Auga (Berlín/New York), Dr.Teresa Forcades (Barcelona/Berlín) i la Prof.Dr.Lisa Isherwood (Winchester). Hi ha la intenció de preparar un curs en Teologia Queer i impartir­lo en diferents localitats europees o d’àmbit extraeuropeu. La iniciativa comença amb aquesta conferència i acte inaugural a Barcelona.

Esperem que aquesta informació us resulti útil i us hi esperem a tots.
Moltes gràcies per la vostra atenció.

Els comentaris estan tancats.